Ett ord från förskolechefen

Helge är vår äldsta förskola och det var här allt började för Vi som Växer år 1993.

Huset planerades och byggdes för förskoleverksamhet och har fantastiska förutsättningar i både lokaler och utemiljö. Vi som arbetar här och har sett den utveckling förskolan genomgått under åren har varit med om en rolig och lärorik resa och det är med stolthet vi kan konstatera att kön till vår förskola alltid har varit lång. Vi visar gärna upp vår verksamhet och berättar mer om oss när ni hör av er.

 

Välkomna!

Förskolechef 

Ulrika Myrqvist

072-545 74 30
ulrika@visomvaxer.se

Pedagogista

Julia Brukroken julia@visomvaxer.se

Melika Coskun (Föräldraledig)

Avdelningar

Snigeln
08-124 568 21
snigeln@visomvaxer.se

Spindeln
08-124 568 22
spindeln@visomvaxer.se

Myran
08-124 568 25
myran@visomvaxer.se

Fjärilen
08-124 568 24
fjarilen@visomvaxer.se

Grodan
08-124 568 23
grodan@visomvaxer.se

Köket
kokh@visomvaxer.se

 

Besöksadress:

Helgestavägen 87
125 41 Älvsjö

Helges senaste nyheter

  • Öppet i sommar

    Förskolorna Helge & Vansö har sommarstängt veckorna 28, 29, 30. Under vecka 31 (kl.07:30 – 17), 32 (kl.07 &...

    Läs mer
  • 21:a maj – Vernissage!

    Välkomna till årets vernissage på förskolorna mellan kl.15-18:00. På utställningen kommer ni få möjlighet att ta...

    Läs mer
  • 12 aug – Barnbytardag

    Barnbytardag innebär att ansvaret för barn från förskolan flyttas över till förskoleklass och fritidshem. Detta g...

    Läs mer

Kalendarium

Laddar… Laddar…

Matsedel

Vecka: 33
Måndag: Köttfärssås och pasta
Tisdag: Korvstroganoff och ris
Onsdag: Dill och citron pocherad sej, kokt potatis och vitvinssås
Torsdag: Potatis och purjolökssoppa, hembakat bröd
Fredag: Ugnspannkaka, rårörda bär och lättvispad grädde


Vecka: 34
Måndag: Parmesangratinerad sejrygg, kokt färskpotatis
Tisdag: Indisk linsgryta daal, ris och myntayougurt
Onsdag: Lasagne bolognese
Torsdag: Rostad blomkålssoppa, hembakat bröd
Fredag: Ugnsstekt kycklingfilé, krämig rotsaksgratäng och rödvinssås


Vecka: 35
Måndag: Stekt falukorv, kokt potatis och stuvad vitkål
Tisdag: Vegetarisk färssås och makaroner
Onsdag: Saffransdoftande fiskgryta med vitt vin, grädde och kokt potatis
Torsdag: Krämig morotssoppa, hembakat bröd
Fredag: Pannkakor, rårörda bär och lättvispad grädde


Vecka: 36
Måndag: Ugnsbakad kassler i gräddig tomatsås, kokt potatis
Tisdag: Krispig stekt hokifilé, kokt potatis och hemgjord remouladsås
Onsdag: Köttfärsslimpa, gräddsås och kokt potatis
Torsdag: Rostad sötpotatissoppa, limeyougurt, hembakat bröd
Fredag: Rotsakspytt med fetaröra, rödbetor och stekt ägg


5

Antal avdelningar

19

Antal pedagoger

95

Antal barn