Lediga tjänster

Vi har ca 90 anställda på våra förskolor och söker ständigt efter engagerade och kompetenta medarbetare. Vi är mycket intresserade av att jämna ut könsfördelningen i vår personal och ser gärna manliga sökanden.

Just nu har vi följande tjänster att tillsätta

Vi söker kompetenta kollegor och pedagoger till våra förskolor därför har vi såklart även frågat barnen vilken förskollärare de vill möta? Vilka egenskaper och förmågor lyfter barnen fram? Vi fick många kloka och genomtänkta svar som vi använder oss av i rekryteringsprocessen och i intervjuer med framtida kollegor. När vi pedagoger reflekterade över de svar vi fick tänker vi oss att barnen använder begreppet ”TROLLA”, som vi tolkar som en efterfrågad person som är kreativ med en ”hitta på förmåga”. Vad tänker du som pedagog/förskollärare om begreppet ”TROLLA”?  Är du den vi söker?

 

I barnens författande av ”inbjudan”  uttrycker de ”Kom och jobba hos oss och gör det du kan” Vad kan DU? (om vi utgår från barnens resonemang) Vad tänker Du kring din kompetens och vad kan Du komma att dela till oss andra barn och vuxna?

Inbjudan från barnen

Läraren kan komma och göra allt de kan!

En tjej som trollat fram en tårta och glass