Ett ord från förskolechefen

I konkurrens med nio andra anordnare fick vi 2007 förtroendet av Nacka kommun att starta två nya förskolor i Nacka. Ur kommunens motivering kan man läsa:

”Vi som Växer har för Nacka Kommun ett mycket intressant pedagogiskt koncept med Reggio Emilias arbetssätt med egna ateljéer och en anställd ateljérista. Vi som Växer har medvetet rekryterat män och har fokus på genusfrågor, vilket är positivt för Nacka Kommun som har få män inom förskoleverksamheten. Vid vårt besök på förskolorna fann vi en mycket välplanerad pedagogisk lärande miljö som också är barnsäkrad. Vi som Växer tilldelas båda förskolorna för att få möjlighet att anställa en ateljérista till de båda förskolornas ateljéer.”

Tillsammans med pedagogerna har vi lyckats skapa en pedagogisk miljö med ateljéer som inspirerar till utforskande. Vi är stolta över vår verksamhet och hälsar alla intresserade välkomna!

 

Sebastian Brukroken
Förskolechef Nacka

Förskolechef Rensättra

Sebastian Brukroken

08-747 67 65
0709-886 543
sebastian@visomvaxer.se

Bitr. förskolechef/ Pedagogista

Julia Brukroken

08-747 67 65
0703-333 180
julia@visomvaxer.se

Avdelningar

 

Utetelefon
08-747 67 60

 

Myggan
08-747 67 61
myggan@visomvaxer.se

Kråkan
08-747 67 62
krakan@visomvaxer.se

Daggmasken
08-747 67 64
daggmasken@visomvaxer.se

Humlan
08-747 67 63
humlan@visomvaxer.se

Köket
08-747 67 67
kokr@visomvaxer.se

 

Besöksadress

John Wibergs väg 5-7
132 39 Saltsjö Boo

Rensättras senaste nyheter

Kalendarium

Laddar… Laddar…

Matsedel

Vecka: 33
Måndag: köttfärsgryta och ris
Tisdag: gratinerad kassler och potatis
Onsdag: pocherad sej, matkornotto, örtsås och baconströssel
Torsdag: korvstroganoff och bulgur
Fredag: chilikyckling, pastasallad och pestokräm


Vecka: 34
Måndag: isterband, persiljestuvad potatis och rödbetor
Tisdag: kraftkällans linssoppa och smörgås
Onsdag: torsk i dragonsås och kokt potatis
Torsdag: tortellini med ostsås
Fredag: orientalisk räkgryta och ris


Vecka: 35
Måndag: blodpudding, bacon och lingon
Tisdag: tomatsoppa med rostad majs och köttfärs
Onsdag: sprödbakad fisk med kokosris och mangosås
Torsdag: mexikansk vegochili med bulgur och yoghurt
Fredag: chilikyckling, pastasallad äppelkyckling med broccoli och potatismos


4

Antal avdelningar

16

Antal pedagoger

75

Antal barn